GRATIS verzending naar NL en BE vanaf €50,-
MEGA korting voor retail/wholesale aankopen*
CADEAUTJE jouw feestje begint bij je pakket
SHOPGEMAK alle trendy feestartikelen in een shop

PretaPret - 20 / Apr / 2022

Hoe stylish kan je Koningsdag aankleden, nou dus zo!

Hoe stylish kan je Koningsdag aankleden, nou dus zo!

Vier de verjaardag van de koning (Willem) in stijl met ons 'Party Like Royalty'-assortiment. Geen Koningsdag-straatfeest is compleet zonder onze ballonnen, slingers en servies met een Hollandse thema.

(leestijd: 3 min)

Vier samen met Willem op 27 april zijn verjaardag - Koningsdag! 

Vier de verjaardag van de koning in stijl met ons 'Party Like Royalty'-assortiment. Het Party Like Royalty assortiment is meer georiënteerd op de Britse Koninginnedag maar de meeste artikelen kun je ook goed gebruiken voor onze eigen oer-Hollandse Koningsdag thema. Geen Koningsdag-straatfeest is compleet zonder onze ballonnen, slingers en servies met een Hollandse thema.

Wij mogen dit jaar meer, vier Koningsdag groots op bijvoorbeeld een vrijmarkt

Dit jaar mogen we eindelijk weer Koningsdag buiten vieren, alle evenementen zijn weer in volle toeren. Dit is dan ook de dag van braderieën, (oud) Hollandse spelletjes en gezellige festivals! En je mag de straten weer versieren. Versier de straten (of vrijmarkt) weer met de buren, vrienden en familie. Maar ook thuis kun je jouw huis helemaal Koningsdag proof versieren. Met onze Party Like Royalty collectie haal je de Koningsdag sfeer in huis. Maak er een ontzettende leuke dag van met spelletjes en natuurlijk oranje tompoezen. Ons Party Like Royalty feest-assortiment bevat onder andere vlaggenlijnen, ballonnen, servetten, vlaggetjes en cocktailprikkers.

Met simpele feestversiering kun je Koningsdag gezellig aankleden!

Door de meest simpele feestversiering toe te voegen is je huis in een keer omgetoverd en klaar voor Koningsdag. Een Koningsdag is geen Koningsdag zonder de juiste feestartikelen zoals ons oranje als in rood-wit-blauw ballonnen, honeycombs, papieren waaiers, franje slingers, vlaglijnen met kroontjes print en folieballonnen. 

Onze feestartikelen voor koningsdag zijn uitstekend te gebruiken op de vrijmarkt, op een feestplein of als invulling van een kinderfeest met Koningsdag thema. En vergeet niet Party Like Royalty!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »